ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ

Στο blog αυτό μπορείτε να δείτε συγκεκριμένες δράσεις που συμμετέχουμε, εκδηλώσεις που οργανώνουμε, να αξιοποιείτε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια , ψηφιακά μαθήματα και τους χρήσιμους συνδέσμους που παρουσιάζονται ανά τάξη, να ενημερωθείτε για σύγχρονα θέματα (σχολική βία, ασφάλεια στο διαδίκτυο κ.λ.π.) να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη μας

3/3/16

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΕΜΠΤΗ ΑΛΛΑ... ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

Συνεπής στην παράδοση ετών ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας οργάνωσε και πρόσφερε στα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου  το  έθιμο του "τσικνίσματος".








Από νωρίς το πρωί κι ενώ 
τα παιδιά ήταν στις αίθουσες στήθηκαν οι ψησταριές και ξεκίνησε το ψήσιμο. Στο πρώτο διάλειμμα μαθητές και μαθήτριες γεύτηκαν τα νόστιμα εδέσματα (σουβλάκια, πίτες, λουκάνικα) που με αγάπη πρόσφεραν οι παρευρισκόμενοι γονείς.










 Ακολούθησαν ομαδικά παιχνίδια και προσέλευση κι άλλων γονέων ώστε όλοι μαζί, γονείς παιδιά, δάσκαλοι, να χορέψουν, να παίξουν και να διασκεδάσουν στο φιλόξενο χώρο του Σχολείου μας. 






Θερμές ευχαριστίες τόσο στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου όσο και στους υπόλοιπους γονείς που πρόσφεραν χρόνο, κόπο και καλή διάθεση για να δημιουργήσουν την όμορφη ατμόσφαιρα που έκανε ξεχωριστή τη σημερινή ημέρα στη μνήμη των παιδιών μας.


 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου